آرتسیا Model DP-150e




Artesia DP-150e




بسیاری از ویژگی های راحت، مانند توانایی ضبط کردن چند آهنگ از عملکرد خود را با ارکستراسیون کامل حرفه ای تولید شده، به Artesia DP-150e انعطاف پذیری فوق العاده ای می دهد.

 Artesia DP-150e Deluxe 


Artesia-DP-3

 

 

بسیاری از ویژگی های راحت، مانند توانایی ضبط کردن چند آهنگ از عملکرد خود را با ارکستراسیون کامل حرفه ای تولید شده، به Artesia DP-150e (پیانو دیجیتال آرتسیا)انعطاف پذیری فوق العاده ای می دهد.

 

 

 

 

 

 

بلوتوث سازگار


 سازگار با بلوتوث است که اجازه می دهد تا همراه با آهنگ های مورد علاقه خود نوازندگی کنید یا پیانو خود را به یک مرکز سرگرمی خانه تبدیل کنید تا بتوانید از تمام خانواده لذت ببرید. به سادگی دستگاه بلوتوث خود را (تلفن هوشمند، رایانه یا لپ تاپ) تنظیم کنید تا از طریق تقویت کننده سیستم استریو چهار بلندگو AP-150e پخش شود.

پورت های USB


پورت های یو اس بی (USB) اجازه می دهند تا به راحتی به لپ تاپ ها، تبلت ها، گوشی های هوشمند و سایر دستگاه های سازگار متصل شوند که گزینه های شگفت انگیز برای اضافه کردن صداهای سازه ای اضافی، ضبط چند آهنگ، برنامه های آموزش فوق العاده و موارد بیشتری را برای شما  فراهم می کند. ما حتی یک برنامه آموزشی برای شروع کار خود داریم که آی پد ها (ipads)، اپل ها (Apples) و غیره به سادگی فقط با استفاده از اپلیکشین های کاربردی قابل استفاده میباشند.

صدا باور نکردنی


با پردازش نمونه های صوتی صدای Supra Sound ارائه میشوندکه ما از سمپل های پیانو آکوستیک واقعی ضبط می کنیم که عمق، بیان و ماهیت یک پیانو آکوستیک را در بر می گیرد. ابزارهایی مانند پیانو، گیتار، درام ها، کوبه ای، نیز شامل می شود.

ضبط موسیقی


پیانو ارتسیا، با استفاده از عملکرد ریکوردینگ (Recording) در حافظه داخلی خود و فقط با لمس یک دکمه به سادگی به شما اجازه میدهد تا  برای استفاده از جلسات تمرینی یا عملکرد خود را در آن ذخیره  کنید همچنین شما می توانید با ضبط  دو آهنگ اولین بار با آکورد یا خط باس در یک آهنگ ایجاد کنید و سپس یک خط ملودی به آهنگ دوم اضافه کنید.

عملکرد دوئت


اجازه می دهد تا دو نفر همزمان اجرا کنند و پیانو به دو ناحیه کلاویه تقسیم می شود به طوری که هر دو نفر (معلم و دانش آموز) می توانند همان قسمت از صداهای  پیانو را پخش کنند. علاوه بر این، عملکرد پدال ها تغییر می کند به طوری که پدال سمت چپ و راست در حال حاضر به عنوان پدال نگهداری (Sustain) برای هر دو نفر آن ها  استفاده می شود.

شرکت مهر آهنگ زرتشت (فروشگاه مرکزی ایران پیانو سنتر) افتخار این را دارد كه نمایندگی انحصاری پیانوهای دیجیتال آرتسیا در ایران می باشد.